Faina bio de spelta tip 630 demeter - 1 kg
Tabel costuri livrare:
Costuri produse | Costuri livrare |
---|---|
0-100 Lei | 25.00 Lei |
100-250 Lei | 15 Lei |
peste 250 Lei | GRATUIT |
theme736
Tabel costuri livrare:
Costuri produse | Costuri livrare |
---|---|
0-100 Lei | 25.00 Lei |
100-250 Lei | 15 Lei |
peste 250 Lei | GRATUIT |
A obtine o faina din spelta nu este deloc usor. Pentru a obtine acest lucru, morarii nostri îsi folosesc iscutinta, cunostiintele si experienta, controlând faina de mai multe ori, în cadrul procesului de productie. Dupa procesul de prelucrare, faina este testata în laboratoatele noastre pentru a verifica nivelul calitatii de coacere. Acest aspect este important, deoarece cu faina din spelta tip 630 produsele dumneavoastra ar trebuie sa iasa bine si sa aiba un gust si mai bun. Produsele copate din faina de spelta au o aroma usoara de nuci. Faina se poate folosi la prajituri, biscuiti, pâini,chifle sau blatul de pizza.
Mai mult decât atât, faina de spelta este certificata Demeter, important pentru noi, fiindca Demeter este cel mai înalt standard de certificare pe care îl avem. Suntem atenti ca plantatile noastre de spelta sa fie situate cât mai aproape de moriile în care sunt prelucrate. Prin aceasta ne asiguram agricultura ecologica dinamica poate sa aiba loc si mai departe în regiunea noastra. Acest tip de agricultura este pe sufletul nostru, caci înca din anul 1932, Eduard Bauck a implementat agricultura ecologica Demeter.
Certificari | Bio, Demeter |
Gramaj | 1kg |
Ingrediente | faina de spelta**¹. **provine din agricultura ecologica. ¹spelta este un tip de grâu. |
Precizam ca fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse, deasemenea unele specificaţii eronate, modificarile caracteristicilor, design-ului, pot interveni fara notificare prealabila de catre producatori sau pot conţine erori de operare.
Produse bio | |
---|---|
Certificari:Bio, Demeter | Gramaj:1kg |
Ingrediente:faina de spelta**¹. **provine din agricultura ecologica. ¹spelta este un tip de grâu. |