Fileuri de hering in sos bio de mustar cu marar - 200 g
Tabel costuri livrare:
Costuri produse | Costuri livrare |
---|---|
0-100 Lei | 25.00 Lei |
100-250 Lei | 15 Lei |
peste 250 Lei | GRATUIT |
theme736
Tabel costuri livrare:
Costuri produse | Costuri livrare |
---|---|
0-100 Lei | 25.00 Lei |
100-250 Lei | 15 Lei |
peste 250 Lei | GRATUIT |
Fileurile de hering în sos bio de mustar cu marar de la Hein Graetje, în pachet de 200g, sunt alegerea perfecta pentru cei care doresc sa savureze o masa sanatoasa si delicioasa. Realizate din hering de calitate superioara, aceste fileuri sunt marinate într-un sos de mustar bio cu marar, oferind un gust rafinat si echilibrat. Fara adaos de conservanti sau aditivi, fileurile de hering Hein Graetje sunt o sursa excelenta de proteine si omega-3. Bucurati-va de o experienta culinara sanatoasa si rafinata cu fileurile de hering în sos bio de mustar cu marar de la Hein Graetje
Zona de captura: nord-estul oceanului Atalntic FAO27.
Certificari | |
Gramaj | 200g |
Ingrediente | 60% file de hering, apa potabila,14% mustar* apa potabila, seminte de mustar*, otet din vinars*, sare de mare, condimente*, ierburi aromatice*, ulei de floarea-soarelui*, zahar brut din trestie de zahar*, otet din vinars*, miere*, condimente*, sare de mare, agent de îngrosare: guma de guar*, 0,1% vârfuri de marar*. *provin din agricultura ecologica 23,3%. |
Precizam ca fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse, deasemenea unele specificaţii eronate, modificarile caracteristicilor, design-ului, pot interveni fara notificare prealabila de catre producatori sau pot conţine erori de operare.
Produse bio | |
---|---|
Certificari: | Gramaj:200g |
Ingrediente:60% file de hering, apa potabila,14% mustar* apa potabila, seminte de mustar*, otet din vinars*, sare de mare, condimente*, ierburi aromatice*, ulei de floarea-soarelui*, zahar brut din trestie de zahar*, otet din vinars*, miere*, condimente*, sare de mare, agent de îngrosare: guma de guar*, 0,1% vârfuri de marar*. *provin din agricultura ecologica 23,3%. |