Mix de faina bio pentru paine cu crusta fara gluten - 500 g
Tabel costuri livrare:
Costuri produse | Costuri livrare |
---|---|
0-50 Lei | 14.99 Lei |
50-150 Lei | 10 Lei |
peste 150 Lei | GRATUIT |
theme736
Tabel costuri livrare:
Costuri produse | Costuri livrare |
---|---|
0-50 Lei | 14.99 Lei |
50-150 Lei | 10 Lei |
peste 150 Lei | GRATUIT |
Cu mix-ul bio de faina pentru paine cu crusta FARA GLUTEN îti poti evoca acasa cu usurinta propria pâine delicioasa cu o crusta minunat de crocanta în mod natural vegan, fara drojdie si fara gluten
Iubitorii de pâine cu maia, în special, o prepara usor cu maia de ovaz în amestecul pentru copt. O crusta aromata si o combinatie fina de condimente de coriandru, fenicul , anason si chimen evoca un gust cu totul special. În plus, faina pentru paine cu crusta FARA GLUTEN este o sursa ideala de fibre datorita ingredientelor organice atent selectate.
Acest amestec de pâine contine 500 g si face aproximativ 820 g pâine crusta.
Mod de preparare:
Mai ai nevoie pentru pâinea cu crusta
Nota: otetul este folosit doar pentru conservarea pâinii, asa ca ramâne proaspata mai mult timp. Mirosul si gustul otetului se vor disipa pe masura ce se coace.
Urmati etapele:
1. Preîncalziti cuptorul la 250°C pentru un ventilator sau caldura sus/jos si puneti un vas rezistent la cuptor umplut cu apa în cuptor. Puneti amestecul de pâine cu apa si otet într-un castron si amestecati totul pentru scurt timp cu un mixer manual si cu cârligul pentru aluat pâna se formeaza un aluat neted max. 1 pâna la 2 minute. Nu framântati aluatul prea mult timp
2. Acum modelati usor aluatul impreuna in bol cu o spatula si lasati-l in bol 15 minute pana cand cuptorul este bine preincalzit.
3. Acum, fara a framânta, rasturnam cu grija aluatul din vas foloseste spatula daca este necesar pe o tava de copt tapetata cu hârtie de copt. Nu mai framanta aluatul, altfel nu va deveni aerisit Suprafata aspra are ca rezultat un aspect rustic dupa coacere.
SFAT: taiati pâinea la 2-3 cm adâncime de exemplu, în forma de cruce.
4. Pudrati-va pâinea cu crusta cu faina din abundenta si coaceti-o în cuptorul preîncalzit la 250°C timp de 10 minute si apoi timp de 45 de minute la 220°C sau la 250°C caldura sus/jos timp de 55 de minute.
5. Savurati pâinea cu crusta dupa ce s-a racit pe un gratar.
Certificari | Bio, Fara gluten, Vegan |
Gramaj | 500g |
Ingrediente | amidon de porumb*, faina integrala de orez*, faina integrala din ovaz*fara gluten, faina de porumb*, amidon de tapioca*, faina integrala de hrisca*, proteine de in*, amidon din cartofi*, sare, sirop dee orez*,tarâte de psylium*, praf de maia din ovaz*fara gluten, condimente* coriandru*, fenicul*, anason*, chimion*. *provin din agriucltura ecologica. |
Precizam ca fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse, deasemenea unele specificaţii eronate, modificarile caracteristicilor, design-ului, pot interveni fara notificare prealabila de catre producatori sau pot conţine erori de operare.